Υλικά
• 1/2 κιλό χυλοπίτες Μετσοβίτικες
• 2 μεγάλα κρεμμύδια
• 100 γραμμάρια ελαιόλαδο
• χυμό ντομάτας
• 1 κονσέρβα ντοματάκια αποφλoιωμένα
• Aλάτι, πιπέρι
• Μαϊντανό
• θυμάρι
• νερό περίπου 1 κιλό
Εκτέλεση:
Σωτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες μαζί με τον μαϊντανό. Προσθέτουμε τις χυλοπίτες και τσιγαρίζουμε κι αυτές για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε το νερό- τον χυμό ντομάτας και για το τέλος αφήνουμε τα αποφλoιωμένα ντοματάκια. Για καλύτερο αποτέλεσμα προτιμήστε την φρέσκια ντομάτα . Το θυμάρι αφήστε το για το τέλος.Καλή επιτυχία.
Από: http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_qsite7_7_01/01/2006_123454
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου